Y-bommar på Brygga 3

Under våren kommer brygga 3 att förses med nya y-bommar. Vår förhoppning är att dessa ska vara på plats till 1 maj.

Hamnkapten har lagt väldigt mycket möda och tid på att omfördela båtplatserna för att alla våra båtar ska få en plats passande dess storlek etc. Det innebär att några klubbmedlemmar kommer att tilldelas nya platser vilket i sin tur betyder att en del bojar kommer behöva flyttas.
När vi har varit nere och kollat till hamnen har vi även upptäckt att några bojar har flyttat på sig och även dessa behöver åter placeras på rätt plats.

Ni som har bojar uppmanas att kontrollera att er boj är placerad på rätt ställe.
Före 30 april vill vi att alla bojar ligger på sina rätta platser.
Bojekan sjösätts under vecka 15 och kommer att vara bokningsbar i BAS. Vänligen använd och respektera bokningssystemet för att undvika osämja mellan klubbmedlemmar. Det går bra att använda bojekan utan att ha bokat den men var då beredd att överlämna den till den som har bokat.